Rămâi conectat

Politică Administrație

Tudor Roșu: Nu-mi felicit adversarii, pe 90% îi desconsider. Voi căuta să mă revanșez înzecit față de cei care m-au ajutat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Candidatul independent la Primăria municipiului Alba Iulia, Tudor Roșu, care a obținut 473 de voturi, a transmis un mesaj în care mulțumește, dar și ”lovește”. Acesta a dat cărțile pe față spunând că nu-și felicită contracandidații deoarece pe 90% dintre ei îi desconsideră și, în același timp, susține că va căuta să se revanșeze înzecit față de cei care l-au ajutat.

tudor rosu 2Tudor Roșu nu a intrat în Consiliul Local Alba Iulia.

În analiza făcută, postată pe contul său de facebook, publică și cheltuielile avute în campanie.

”Va multumesc tuturor celor care m-ati votat! Am strans 473 de voturi, cam in marja estimarilor realiste. Pe o scara de la 1 la 10 a previziunilor, unde 1 era cea mai pesimista varianta si 10 cea mai optimista, m-am situat cam la 4. In plus fata de voturile oamenilor care ma cunosc, nu am reusit sa strang voturile decisive. Graitor este scorul de la Oarda, unde aveam o singura sustinatoare si unde am avut exact 1 vot pe 2 sectii (Oarda de Jos si cea de Sus). Campania nu mi-a adus vreun plus notabil, cam asta era numarul de voturi de la inceput. Am cheltuit destul de putin, cam 1000-1100 de lei de toti (din care 700 cheltuieli eligibile). Asta a cam fost si suma pe care mi-am permis-o si de care nu imi pare rau, e cadoul meu pentru orasul Alba Iulia. Cum am spus de mai multe ori pe parcursul campaniei, nu m-a interesat in nici un moment sa imi decontez acesti bani de la bugetul de stat.
Destui oameni s-au oferit sa ma ajute pe parcursul acestui demers (strangere de semnaturi + campanie propriu-zisa), cu mai mult sau cu mai putin. Unii cu emfaza, altii cu modestie. Cativa nu aveau absolut nici o „obligatie” fata de mine. Le multumesc tuturor. Nu o sa ii numesc, dar le sunt profund recunoscator si voi cauta sa ma revansez inzecit. Cam asta e si principiul pe care l-am urmarit de cand ma stiu, „daca iti face cineva un bine, fa-i un bine de 10 ori mai mare”. Cam asa am vazut si relatia mea cu orasul, pana acum.
Iar acum ca meciul e incheiat, nu mai am de ce sa fiu nici fair-play, nici diplomat. Nu o sa imi felicit adversarii. Pe 90% dintre ei ii desconsider”, a scris Tudor Roșu.

Tudor Roșu a spus, inițial, că s-a hotărât să candideze în ideea că Alba Iulia are nevoie de un istoric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea