Tudor Ponoran, ales președinte unic al TNL Alba și vicepreședinte la nivel național

Paul Voicu - Primar 2020

Consilierul județean Tudor Ponoran (27 de ani) a fost ales, duminică, în ședința Biroului Permanent Național (BPN) al Tineretului Național Liberal (TNL), președinte unic al TNL Alba și vicepreședinte la nivel național.

Ședința BPN al TNL, la care au participat liderii filialelor județene, a avut loc la Brașov. Tudor Ponoran a fost votat președinte unic în unanimitate, fiind ales și vicepreședinte al TNL.

ELIT

Ponoran01

La această întrunire au fost desemnați președinți unici în mai multe organizații din țară.

Mihail David - 2020

Șefia TNL Alba a fost împărțită între Tudor Ponoran și Gabriel Lupea, care a fost numit interimar după ce Radu Cristian, fostul copreședinte, a fost demis în urma unui scandal. Acesta i-a acuzat pe Gorghiu și pe Blaga că promovează ”traseiștii” și candidații corupți la alegerile locale.

Tudor Ponoran (jurist) face parte din noua generație de consilieri județeni ai PNL, el ocupând locul 15, liberalii obținând 19 mandate.

Astfel, în Alba, PDL s-a impus categoric în procesul de fuziune cu PNL, desemnând majoritatea candidaților la alegerile locale, chiar și în localitățile unde liberalii aveau primari în funcție. Amintim că și Mircea Hava a fost ales, în februarie 2016, președinte unic al organizației județene, iar fostul copreședinte, Adrian Teban, a fost desemnat șef peste organizația din Cugir.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

10 Comentarii

un iobag... 19 iunie 2016 at 19:07

Ceasu ala de pe mana lui valoreaza ~ 2000€ ! De unde are un „jurist” atatia bani ? Poate a dosit ceva banuti antici din comoara predata… partial statului.

Lucretia Blaga 19 iunie 2016 at 19:46

Ce mai fac tinerii liberali si neliberali din Sebes cu lupta lor contra poluarii ? Au obosit? Sigur ca da. Doar poluarea nu oboseste, ci ne macina de kancere zi si noapte non stop !

MILU 19 iunie 2016 at 19:46

De unde jurist? A terminat univ 1 dec Alba Iulia si este jurist? de cate ori a dat ptr a intra in barou si de atatea ori a picat,asadar usurel!

Nicu 19 iunie 2016 at 22:02

Felicitari si mult succes! nicu

bobi 20 iunie 2016 at 2:18

Nepotismele sunt in floare in marele PNL. Fara sa fi facut multi purici copilul tatii primeste functii pe banda rulanta. Vechii liberali sunt pe faras, pe cand cei vopsiti devin recompensati. Incepe potopul :))

MILU 20 iunie 2016 at 7:27

Aveti dreptate asta este fiul nemuritorului primar din Zlatna, iar daca nu era cu siguranta ca putea fi un bun culegator de capsuni in Spania. Elefantii din politica isi vor preda mandatele fiilor lor

brutus 20 iunie 2016 at 10:45

Ne am Nenorocit !!! Ce pregatire are stimabilul ca sa ne reprezinte pe noi !!! hai sa fim seriosi ! de ce nu altcineva din acest mare partid numit in functie ?

MILU 20 iunie 2016 at 12:28

Draga Brutus nu se poate altcineva din partid daca nu tatsu este primar, director pe la primarie. Uite si la copilul directoarei Teofila din primarie este mare director la Dir de Sanatate Alba. Asta va fi competent de numa numa

brutus 20 iunie 2016 at 22:48

Cu respect Milu, e trist !!!! pe bune , stau si ma gandesc care este adevarata valoare a lui x.?

Gaga 21 iunie 2016 at 8:31

Niste Loaze…pd-lepre, pn-lepre…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...