Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tudor Ponoran, ales președinte unic al TNL Alba și vicepreședinte la nivel național

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul județean Tudor Ponoran (27 de ani) a fost ales, duminică, în ședința Biroului Permanent Național (BPN) al Tineretului Național Liberal (TNL), președinte unic al TNL Alba și vicepreședinte la nivel național.

Ședința BPN al TNL, la care au participat liderii filialelor județene, a avut loc la Brașov. Tudor Ponoran a fost votat președinte unic în unanimitate, fiind ales și vicepreședinte al TNL.

Ponoran01

La această întrunire au fost desemnați președinți unici în mai multe organizații din țară.

Șefia TNL Alba a fost împărțită între Tudor Ponoran și Gabriel Lupea, care a fost numit interimar după ce Radu Cristian, fostul copreședinte, a fost demis în urma unui scandal. Acesta i-a acuzat pe Gorghiu și pe Blaga că promovează ”traseiștii” și candidații corupți la alegerile locale.

Tudor Ponoran (jurist) face parte din noua generație de consilieri județeni ai PNL, el ocupând locul 15, liberalii obținând 19 mandate.

Astfel, în Alba, PDL s-a impus categoric în procesul de fuziune cu PNL, desemnând majoritatea candidaților la alegerile locale, chiar și în localitățile unde liberalii aveau primari în funcție. Amintim că și Mircea Hava a fost ales, în februarie 2016, președinte unic al organizației județene, iar fostul copreședinte, Adrian Teban, a fost desemnat șef peste organizația din Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea