Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tudor Gheorghe despre autorități și gestionarea pandemiei: „pe cei murdari i-a murdărit și mai tare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tudor Gheorghe despre autorități și gestionarea pandemiei: „pe cei murdari i-a murdărit și mai tare”

Tudor Gheorghe a povestit în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, cum l-a afectat pandemia, cum a trecut prin Covid-19. Acesta spune că autorităților le-a lipsit omenia atunci când au gestionat pandemia.

„Pe cei curați i-a făcut mai curați pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, este o iluziile, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa.

Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare.

Îmi displace faptul că, nu știu din ce cauză, oamenii ăștia politici nu au chestia asta umană, adică de a veni în fața camerei de luat vederi să ne spună așa: bă fraților, e rău. Hai să facem un efort comun să vedem dacă vom găsi calea spre bine. Hai să vedem cum e, hai să mai răbdăm două săptămâni de zile cu masca pe figură și ajungem la 5 milioane. Echilibrul ăsta a fost rupt”, este de părere Tudor Gheorghe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 2 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Vremea se încălzește, dar vor cădea ploi în toată țara. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 2 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Vremea se încălzește, dar vor cădea ploi în toată țara. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în intervalul 20 mai – 2 iunie 2024. În perioada următoare, vremea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea