Rămâi conectat

Ştirea zilei

Truman și Blabla, judecați pentru tentativă de omor și lovire, pedepsiți cu internarea într-un centru educativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Alba Iulia va sta timp de 2 ani închis într-un centru educativ pentru tentativă de omor, în timp un alt inculpat de 17 ani a primit aceeași pedeapsă pe o perioadă de 3 luni, acesta fiind acuzat de lovire și alte violențe.

Buha Gheorghe Nicolae (poreclit Truman) și Cârțină Adam (zis și Blabla) au primit în 16 iunie 2017, la Curtea de Apel Alba Iulia, decizia definitivă în dosarul în care au fost inculpați. Cei doi au fost găsiți vinovați de o agresiune săvârșită auspra unui alt tânăr de 16 ani, în 15 august 2016. ”Între persoana vătămată şi cei doi inculpaţi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia inculpatul Cârtiţă Adam a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar inculpatul Buha Gheorghe Nicolae i-a aplicat cu un cuţit două lovituri în zona spatelui (toracele drept şi lombar dreapta).

Citiți și ”Truman”, tânărul care l-a înjunghiat pe minorul de 16 ani în plină stradă la Alba Iulia, arestat preventiv pentru tentativă de omor

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unde a fost internată de urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se afirmă în rechizitoriul Parchetului. Victima a fost înjunghiată după ce i-a împiedicat pe cei doi agresori să îi fure bicicleta. ”Truman” a mai fost obligat să îi plătească tânărului înjunghiat de el suma de circa 5.000 de lei daune materiale și 10.000 de euro daune morale. De asemenea, acesta are de achitat„ aproape 4.500 de lei către Spitalul Județean Alba și 4.857 de lei către Spitalul de Copii din București. Al doilea inculpat a fost obligat să achite suma de 1.000 de lei daune morale.

Vedeți și VIDEO: Minor de 16 ani din Alba Iulia, înjunghiat în plină stradă, pentru o bicicletă

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea