Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

,,Triunghiul femeilor” la Casa de Cultură din Cugir – o comedie regizată de Rodica Popescu-Bitănescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe scena Casei de Cultură din Cugir, va avea loc în data de 21 martie 2016, orele 18:00, comedia extraordinară  „TRIUNGHIUL FEMEILOR”.

afis Triunghiul femeilorO piesă de mare success, susținută de excelentele actrițe:  Ștefania Ionescu Darzeu, Giliola Motoi și Rodica Popescu –  Bitănescu.

Citește și: Mesaje de 8 Martie pentru femei • URĂRI, FELICITĂRI, SMS-uri pentru mame, soții, bunici, iubite, prietene, profesoare şi colege

,,Românii doresc piese de actualitate, în care să se recunoască, să se bucure de calități și să râdă de defecte. Iar spectacolul. ,,Triunghiul femeilor” , piesă scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, exemplifică cel mai bine acest lucru. E comedie ! Trei doamne elegante și misterioase au o întâlnire enigmatică , într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află, de cine sunt așteptate și care șapte, dimineaţa, sau seara. Și când se întâlnesc trei femei bănuiți ce urmează: intrigi, minciuni,adevăruri, discuții pro și contra.

Și totul pe comedie ! Trei mari actrițe ale teatrului românesc interpretează cu talent, rafinament și inteligență scenică personaje de neuitat”, se arată într-o prezentare  făcută la premierea piesei  de către Asociația Culturală SpectacolArt Bucureși.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea