Rămâi conectat

Actualitate

Trenurile vor fi suplimentate cu peste 8.000 de locuri în minivacanța de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște, CFR Călători va suplimenta trenurile cu peste 8.000 de locuri față de zilele obișnuite pe rutele cele mai circulate, se arată într-un comunicat al companiei.

Cele mai solicitate destinații sunt Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara.

La nivelul întregii rețele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptată la evoluția și dinamica traficului de pasageri, se mai arată în comunicat.

„Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de afluența mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenților, recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziționate cu anticipație: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism) și prin telefon la 021 9522. Recomandăm studenților să acceseze agenția de voiaj CFR din campusul universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări”, recomandă oficialii CFR Călători.

A doua zi de Paște, 17 aprilie, toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor Carrefour Colentina și Titan din București și Iulius Mall din Iași.

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații”, mai spun reprezentanții companiei naționale feroviare.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea