Rămâi conectat

Sport

Trei unirişti testaţi de fosta campioană Astra Giurgiu | Andrei David: „Sper să demonstrez că pot juca în Liga 1”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astra Giurgiu, fosta campioană a României, va testa zilele viitoare trei tineri jucători proveniţi de la AFC Unirea Alba Iulia: portarul Cătălin Suciu (18 ani), mijlocaşul Sebastian Culda (21 de ani) şi atacantul Andrei David (18 ani).

Trio „alb-negrilor” speră să-l impresioneze, în perioada de probă, pe Edward Iordănescu, noul antrenor al giurgiuvenilor şi să rămână în circuitul primului eşalon, mai ales că pot acoperi capitolul Under 21.

Normal că mi-aş dori să trec probele şi să rămân la o echipă de Liga 1. Prin această oportunitate, am perspectiva de a-mi testa potenţialul, să văd exact unde sunt din punct de vedere valoric„, a specificat vârful Andrei David, component al lotului naţional de juniori.

S. Culda a fost al doilea realizator al uniriştilor în stagiunea trecută, cu 7 reuşite, iar Andrei David a punctat în 4 rânduri în stagiunea de debut în al treilea eşalon, cei trei fiind aşteptaţi la Astra Giurgiu înecpând din 30 iunie, după întoarcerea prim-divizionarei din cantonamentul extern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea