Rămâi conectat

Curier Județean

Trei tineri din Abrud și Sibiu cercetați de polițiști, pentru furt dintrt-o casă nelocuită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii i-au identificat pe 3 tineri, din Abrud şi Sibiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o casă nelocuită, faptă prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 9.000 de lei. Unul din suspecți a fost reţinut.

La data de 31 martie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, i-au identificat pe S.V.A., de 16 ani, din Abrud, S.S., de 24 de ani, din Abrud şi MC., de 26 de ani, din municipiul Sibiu, ultimii doi fiind cunoscuţi cu antecedente penale, care sunt bănuiţi de comiterea, în noaptea de 28/29 martie a.c., a unui furt dint-o locuinţă din oraşul Abrud.

Se pare că cei 3 tineri au pătruns prin efracţie în casa nelocuită şi au sustras un motoferăstrău şi un cazan din cupru. Prejudiciul a fost estimat de persoana păgubită la suma de 9.000 lei.

Faţă de S.S., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 01 aprilie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea