Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei şcoli din Cugir vor fi modernizate cu bani europeni: Proiect de peste 15 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoală Gimnazială nr. 3 Cugir”, a trecut astăzi cu brio peste a două etapă de evaluare tehnică şi financiară, iar primăria Cugir se pregăteşte să semneze un nou contract de finanţare cu bani europeni, în valoare de aproximativ 15.400.000 lei.

Urmează că până la finalul anului să fie semnat contractul de finanţare, proiectul devenind a 13-a investiţie a administraţiei cugirene aflată în derulare cu fonduri nerambursabile de la U.E. şi din bugetul statului.

Proiectul vizează reabilitarea, modernizarea şi echiparea celor trei corpuri de clădire ale Şcolii Gimnaziale nr. 3, două situate în Cugir pe strada Aleea Constructorului nr. 1, şi str. Doinei nr. 3, iar unul în Vinerea, pe str. Merilor nr. 4 (localul nou al Şcolii Gimnaziale „Ioan Mihu”).

Aceste imobile vor beneficia de lucrări de reabilitare termică a anvelopantei, reconformare structurală a şarpantei, modernizare a instalaţiilor utilitare, a finisajelor şi tamplariilor interioare şi exterioare. Totodată, cele trei clădiri vor fi echipate cu instalaţii necesare pentru securitatea la incendiu, cu mobilier necesar unei bune desfăşurări a activităţii de învăţământ şi vor fi accesibilizate pentru utilizatori cu handicap locomotor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea