Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei posturi „proaspete”, la Direcția Venituri, în aparatul de specialitate a primarului Municipiului Alba Iulia. Care sunt CONDIȚIILE de participare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei posturi „proaspete”, la Direcția Venituri, în aparatul de specialitate a primarului Municipiului Alba Iulia. Care sunt CONDIȚIILE de participare

Primăria Municipiului Alba Iulia organizează un concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a trei posturi, un post de inspector, clasa I și două posturi de consilieri, clasa I, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Direcţia Venituri.

Condiţii de participare:

Studii de specialitate: Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă (RSI): ştiinţe economice, ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative.

Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;

Condiţiile generale:

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 465 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare.

Durata timpului de muncă pentru funcţia publică de execuţie, de inspector, clasa I, gradul profesional superior şi funcţiile publice de execuţie de consilier, clasa I, gradul profesional superior este de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână, reprezentând durata nonnală a timpului de muncă.

Condiţii de desfăşurare a concursului:

Concursul (proba scrisă) se va desfăşura în data de 30 martie 2021 ora 11.00 la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, Str. Calea Molilor, nr 5A, Alba Iulia. dar data, ora şi locul organizării interviului se va anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr. 5A.

Dosarele de înscriere se pot depune până în data de 15 martie 2021 inclusiv, ora 15.00, la secretarul comisiei de concurs doamna Molodeţ Maria, Biroul resurse umane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea