Ziarul Unirea

Trei pesediști din Alba, prezenți la Adunarea Generală a PES Activists România. Victor Negrescu, reales președinte coordonator

Președintele TSD Alba, Bogdan Medrea, președintele TSD Alba Iulia, Corneliu Mureșan și vicepreședintele PES Activist ROMANIA, Bogdan Cristea, au participat la Adunarea Generală a PES Activists România.

comunicat psdÎn cadrul Adunării Generale fost lansate propunerile organizatiei pentru statutul PSD și solutiile europene la reformele institutionale ce urmează a avea loc.

ELIT

„Acest eveniment a reconfirmat faptul că PES activists România este cea mai puternică miscare politică europeană din România si că am reusit să devenim cea mai importantă structură de acest tip din întreaga retea de peste 80.000 de activisti PES din toată Europa.

Organizatia PES activists ALBA numără în prezent peste 200 de membri si simpatizanti ceea ce demonstrează din nou faptul că la nivelul organizatiei judetene a PSD există foarte multe persoane interesate de temele, dezbaterile si proiectele europene” a precizat Bogdan Cristea, reprezentantul judetului ALBA la Adunarea Generală.

În cadrul evenimentului a fost de asemenea reales presedintele-coordonator national al PES activists România în persoana europarlamentarului PSD Victor Negrescu.

Liderul organizatiei a adresat multumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum si conducerii Partidului Social Democrat, reafirmându-si totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România.

„Le multumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere si pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România.

Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea si întărirea social-democratiei românesti, cât si pentru promovarea politicilor europene în tară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democratiei românesti poate să devină mai eficientă si am propus solutii europene pe teme cheie precum cea legată de finantarea partidelor. Trebuie să mergem înainte si să îndeplinim toate aceste deziderate.

De asemenea, trebuie să lucrăm împreună în continuare pentru a creste rolul organizatiei noastre, inclusiv în interiorul PSD. Avem nevoie de o recunoastere mai mare în statutul partidului si cred că tot ceea ce însemnăm ne oferă acest prilej: avem peste 7000 de membri în toate judetele – oameni dedicati si implicati, care nu figurează doar pe hârtie; am început dezbaterile pe temele europene încă din 2007, atunci când acestea nu erau de actualitate ca astăzi; ne-am implicat puternic în toate campaniile electorale; am promovat legăturile social-democrației din România cu stânga europeană.

Am încredere că vom reusi curând această consolidare în interiorul PSD si doresc să multumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că sustine acest demers al nostru de recunoastere mai largă în statutul PSD”, a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, presedintele PES Activists România.

În cadrul adunării generale a PES Activists România a fost de asemenea votată întreaga echipă natională de conducere: secretarul general, prim-vicepresedintele, 10 vicepresedinti, Presedintele Consiliului National, purtătorul de cuvânt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro