Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei hoţi au demolat un magazin în Stâna de Mureş pentru a-l prăda

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei indivizi din Stâna de Mureş, comuna Noşlac, au spart – la propriu, cu ciocane şi baroase – un magazin din localitate pentru a fura bunuri de… 200 de lei.  În noaptea de 7/8 iunie, cei trei, înarmaţi cu sculele necesare, s-au dus cu un autoturism la magazinul cu pricina şi s-au apucat să demoleze zidul din cărămidă al băii. Au intrat în incintă şi au apucat să fure destul de puţine bunuri pentru că s-a declanşat alarma, pe la ora 3.26. Poliţiştii din Noşlac au intrat rapid în alertă şi au luat urma maşinii cu care cei trei au încercat să dispară. Autoturismul a fost oprit în Ocna Mureş, iar ocupanţii acestuia, trei bărbaţi de 25, 28 şi 29 de ani,  unul din Târgu Mureş şi doi din Stâna de Mureş, toţi cu antecedente penale, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. Au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea