Rămâi conectat

Actualitate

Trei dascăli din județul Alba au obținut nota 10 la examenul de Titularizare 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei dascăli din județul Alba au obținut nota 10 la disciplina la care au susținut concursul pentru titularizarea în învățământul preuniversitar. Este vorba de Mihai Dorin Teodorescu, la religie ortodoxă, Simona Jurj, la profesori documentariști, respectiv Dorina Nicoleta Racataian, la limba și literatura română, pedagogie preșcolară și metodică desfășurării activităților instructiv educative în grădinița de copii.

Rezultatele examenului de titularizare au fost afişate, marţi, 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene pe 17 iulie şi 18 iulie, rezultatele finale urmând a fi publicate pe 24 iulie.

În Alba, proba scrisă a concursului de titularizare a fost susținută de 353 de candidați. 33 s-au retras, iar 61 au fost absenți. De asemenea, dintre cei prezenți, trei au fost eliminați după ce au încercat să copieze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea