Rămâi conectat

Curier Județean

Trei bărbați din Șugag s-au ales cu dosare penale după ce au furat o ţeavă din fibră de sticlă în valoare de 2.000 de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În seara de 9 octombrie a.c., Poliţia Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că din punctul de lucru al unei societăţi comerciale, mai multe persoane au sustras o țeavă din fibră de sticlă, cu lungimea de 12 metri și diametrul de un metru, a cărei valoare a fost estimată de reclamant la 2.000 de euro.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoanele bănuite de comiterea furtului se îndreaptă spre localitatea Şugag astfel că poliţiştii Secţiei 7 Poliție Rurală Sebeș împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Șugag, s-au deplasat pe Valea Mirajului iar în apropierea Cabanei „Curmături” i-au identificat pe C.N. de 36 de ani, C.I de 60 de ani şi S.P.P. de 50 de ani, toţi din comuna Şugag, asupra cărora a fost găsită ţeava din fibră de sticlă ce era secţionată în două bucăţi şi despre care cei trei au recunoscut că au sustras-o de la firma din Cugir”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Ţeava a fost restituită societăţii comerciale păgubite iar faţă de cei 3 bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 229, alin. 1, lit. b din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea