Rămâi conectat

Curier Județean

Trei albaiulieni ”taxați” de polițiștii locali după ce și-au lăsat caii la păscut în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

În dimineața zilei de 21.04.2017 în jurul orei 08:30 polițiștii locali au găsit 4 cai nesupravegheați ce pășteau la intrarea în Cetatea Alba Carolina.

Drept urmare, polițiștii au identificat și sancționat proprietarii animalelor, respectiv pe Radu C. în vârstă de 30 ani, Daniel U. în vârstă de 35 ani și Iancu D. în vârstă de 27 ani, toți cu domiciliul în cartierul ”Lumea Nouă”. Sancțiunile aplicate au fost amenzi în cuantum de 300 de lei – în baza art. 2, pct.17 din Legea nr. 61/1991, republicată.

Totodată proprietarii au fost atenționați că în cazul în care nu vor supraveghea mai atent animalele vor fi sancționați cu maximul prevăzut de lege.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea