Rămâi conectat

Curier Județean

Transportatorii de persoane, în atenția polițiștilor din Alba: 126 de șoferi amendați, 5 permise reținute și amenzi de peste 66.000 de lei, în 3 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba au sancţionat 126 de transportatori de persoane, în cadrul unei acţiuni ce s-a desfăşurat pe parcursul a 3 zile.  407 conducători de autovehicule destinate transportului public de persoane au fost testaţi cu aparatul etilotest şi au fost reţinute 5 permise de conducere.  

Potrivit IPJ Alba, în perioada 22 – 24.03.2017,  Serviciu Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop verificarea modului în care este respectată legislaţia de către transportatorii de persoane.

În acţiune, poliţiştii rutieri au fost sprijiniţi de către poliţiştii de ordine publică, iar în cele 3 zile au oprit şi verificat 407 autovehicule destinate transportului public de persoane. Toţi conducătorii acestor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 126 de abateri contravenţionale, comise de această categorie de participanţi la traficul rutier, majoritatea privind încălcări ale legislaţiei rutiere.

Alţi 109 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, iar valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 66.120 lei.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi Miercuri, 16 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea