Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Transport ilegal, depistat pe DN 75, la Gârda de Sus: Lemne confiscate și amendă mare pentru un bărbat din Albac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat 6,72 metri cubi de material lemnos, în urma unui control efectuat la o autoutilitară.

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 75, în localitatea Gârda de Sus, judeţul Alba, o autoutilitară, condusă de P.I., un bărbat de 30 de ani din localitatea Albac, judeţul Alba.

Cu ocazia controlului a reieşit faptul că materialul lemnos transportat nu corespundea din punct de vedere cantitativ şi calitativ, faţă de Avizul de însoţire a mărfii prezentat organelor de poliţie.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe P.I., în conformitate cu prevederile art. 19  din Legea nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 6,72 mc foioase, în valoare de 872 lei, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Horea Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea