Rămâi conectat

Actualitate

Transport ilegal de lemn capturat de polițiștii din Sebeș. Au reținut marfa și au amendat societatea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au oprit în trafic, ieri, la ora 13.20, o autoutilitară ce tracta  o remorcă,  ansamblu condus de J.A., de  56 ani, din judeţul Sibiu, angajat al unei societăţi comerciale, în care era transportată cantitatea de 45 de metri cubi de lemn, esenţă răşinoase, conform avizului de însoţire prezentat de acesta.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că avizul de însoţire prezentat prezenta mai multe modificări, motiv pentru care poliţiştii au aplicat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale respective, cu amenda in valoare de 5.000 de lei, conform   prevederilor Legii 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea în vederea stabilirii provenienţei materialului lemnos transportat. Valoarea materialului lemnos, conform celor înscrise în aviz este de aproximativ 16.000 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea