Rămâi conectat

Curier Județean

Transferuri pentru CSU Alba Iulia! Ancuţa Stoenescu negociază cu trupa lui Bilek

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a încheiat prima parte a campionatului pe poziţia a doua a ierarhiei Diviziei A de baschet feminin, cu 27 puncte, la egalitate cu alte 3 echipe (Nova Vita Tg Mureş, ICIM Arad şi CSB Teleorman), CSU Alba Iulia are gânduri mari şi pentru retur. Gruparea din Cetatea Marii Uniri beneficiază de un buget consistent şi în consecinţă îşi poate întocmi o campanie de transferuri adecvată, menită să întărească lotul lui Bilek. Dacă unul dintre numele vehiculate pentru a evolua la Alba Iulia, Florentina Ardeleanu (28 ani, BC LMK Sepsi Sf Gheorghe) nu mai este de actualitate, în schimb Alba şi-a îndreptat atenţia spre o altă jucătoare extrem de valoroasă din campionatul intern.

Ancuţa Stoenescu (31 ani),cea mai bună româncă ce evolua la gruparea de pe Bega, coşghetera timişorencelor şi-a reziliat  neaşteptat contractul cu BC Danzio Timişoara şi în acest moment negociază cu oficialii albaiulieni, ce-şi doresc parafarea tranzacţiei. „Probabil voi alege cea mai bună soluţie pentru mine. Nu mai doresc să aleg cu sufletul şi să am de pierdut în cele din urmă„, a spus Ancuţa Stoenescu, o prezenţă constantă în angrenajul naţionalei României de senioare. De-a lungul carierei aceasta a mai trecut pe la Târgovişte, Sporting Atena, KV Imperial AEL Limasol şi BCM Danzio Timişoara.

*Tratative şi în extern

Pe lângă Stoenescu, o adevărată lovitură la bursa transferurilor, CSU Iulia intenţionează să mai aducă şi o „stranieră”, din Lituania sau USA. „Vrem să transferăm din România o jucătoare foarte valoroasă, peste media campionatului. Căutăm şi alta variante din străinătate„, a declarat Ioan Achim Moise, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Cele două posibile mutări se pot concretiza până pe 4 ianuarie 2012, data reluării pregătirilor, perioada de transferuri fiind până în 9 ianuarie. CSU Alba Iulia are meci în 14 ianuarie, acasă, cu Sportul Studenţesc. Pe de altă parte, formaţia albaiuliană poate renunţa la serviciile Cristinei Grama, adusă în vară.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea