Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Transfer în premieră pentru Volei Alba Blaj: turcoaica Selime Ilyasoglu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voleibalista Selime Ilyasoglu este noua jucătoare a triplei campioane a României, Volei Alba Blaj, fiind prima jucătoare din Turcia ce va evolua la echipa din „Mica Romă”. Selime joacă pe postul de secund şi va bifa prima experienţă în Europa, exceptând ţara natală, turcoaica având în carieră şi o experienţă în Thailanda.

Echipa lui Darko Zakoc îşi creionează lotul pentru stagiunea viitoare, Selime fiind, deocamdată, a 3-a jucătoare anunţată că face parte din efectivul condus de Darko Zakoc, după Roxana Bacşiş (revenită din Franţa) şi Nneka Onyejekve (ce şi-a prelungit contractul)

Conform datelor oficiale furnizate de clubul blăjean, nou-venita are dublă cetăţenie, turcă şi bulgară, fiind născută în data de 18 noiembrie 1988, şi vine la Blaj de la echipa turcă Seramiskan Bayan. În carieră a mai evoluat la echipele Eczacıbaşı Istanbul, Ereğli Belediye, Nilüfer Belediyesi, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul, Bursa Büyükşehir Belediyespor, cu o scurtă experienţă în străinătate, în Thailanda, la Idea Khonkaen.

Îi urăm noii noastre jucătoare bun venit la Volei Alba Blaj. Selime İlyasoğlu este o voleibalistă pe care Drako Zakoc şi-a dorit-o foarte mult în echipă şi sperăm să se integreze cât mai repede la Blaj, iar prestaţia ei să ajute echipa noastră să-şi îndeplinească obiectivele din sezonul viitor„, este mesajul transmis de Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj va anunţa, în următoarele zile, alte transferuri pentru sezonul 2017/2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea