Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Transfer de senzație! Mihai Mincă revine în fotbalul din Alba, la CSU Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia, echipă care își propune promovarea în eșalonul fotbalistic terț, a reușit un transfer de senzație. Este vorba de “repatrierea” experimentatului portar albaiulian Mihai Mincă. Acesta revine în fotbalul din Alba după un deceniu și jumătate.

În vârstă de 36 de ani, Mihai Mincă a fost legitimat în ultimele sezoane la echipa maghiară de prima ligă Kisvarda, unde, la un moment dat, a fost chiar coleg cu un alt jucător albaiulian, Gicu Grozav. Lui Mihai Mincă i-a expirat în vară înțelegerea contractuală cu maghiarii, decizia fotbalistului albaiulian fiind să nu continue acolo. Insistența oficialilor de la CS Universitatea Alba Iulia a dat în cele din urmă roade. “Anunțăm cu bucurie că Mihai Mincă este, cu toate actele în regulă, jucătorul echipei CSU Alba Iulia”, au transmis, miercuri, oficialii grupării universitare.

Mihai Mincă s-a antrenat deja cu formația albaiuliană, în rândurile căreia se găsește și un alt fotbalist extrem de experimentat, Bogdan Bucurică. Portarul albaiulian a mai jucat până acum la Unirea Alba Iulia, Minaur Zlatna, Metalul Aiud, Rapid București, Gloria Buzău, FC Brașov, CFR Cluj (cu care a câștigat titlul de campion al României), ACS Șirineasa, FC Voluntari și Kisvarda. (L.V.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea