Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Transalpina de Apuseni” și drumul care duce spre Poarta Raiului, între prioritățile Consiliului Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul care leagă Aiudul de Abrud, cunoscut sub denumirea de ”Transalpina de Apuseni” și drumul de la Oașa la Poarta Raiului, care duce la domeniul Schiabil Șureanu, se află între prioritățile Consiliului Județean Alba.

Transalpina de Apuseni01Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat, marți, la radio Unirea FM, că administrația județeană are ca priorități reablitarea drumurilor care leagă centrele de comună de drumurile județene.

”Prioritățile trebuie să fie drumurile acelea care leagă comunitățile de arterele mari de circulație, pentru a ajunge în centru de județ, sau în afara județului, pe drumuri naționale și europene. Lucrul acesta l-am urmărit noi de-a lungul timpului și îl urmărim în continuare. De asemenea, dorim modernizarea drumurilor și zonele cu potențial de dezvoltare economică și turistică”, a spus Dumitrel.

În acest sens, Ion Dumitrel a specificat că tronsonul de drum Aiud – Râmeț – Ponor – Valea Barnei – Mogoș – Bucium – Abrud ar fi cel mai frumos drum din Alba, în momentul când va fi accesibil, în afară de porțiunea din Transalpina care se află pe teritoriul județului.

Acest traseu include zone pitorești de munte, iar reabilitarea lui ar reprezenta un mare avantaj pentru locuitorii din aceste zone.

Totodată, președintele CJ Alba a mai adăugat că în mandatul 2016-2020 are în vedere și reabilitarea drumului care leagă Oașa de Poarta Raiului, zonă cu mare potențial turistic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea