Rămâi conectat

Ştirea zilei

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, va lucra în cadrul IPJ Hunedoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comisarul şef Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, va activa pe un post din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, în conformitate cu pregătirea sa profesională şi restricţiile impuse de instanţă de judecată, ţinând cont de faptul că ofiţerul de poliţie este anchetat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, informează Agerpres.

În perioada următoare, comisarul şef Traian Berbeceanu va activa pe o funcţie corespunzătoare pregătirii sale profesionale şi care va ţine cont de restricţiile stabilite de instanţă de judecată. În acest moment, ofiţerul de poliţie nu este repartizat pe niciun post, o decizie urmând să fie luată de conducerea IPJ„, a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nitu.

Fostul şef al BCCO Alba, comisarul şef Traian Berbeceanu, a fost schimbat din funcţie în luna octombrie, după ce a fost arestat preventiv fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba de sprijinirea unui grup infracţional nestructurat şi favorizarea infractorului într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere.

El a fost eliberat din arestul preventiv pe 26 noiembrie, printr-o decizie a Instanţei Supreme, dar are interdicţie de a părăsi ţara.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Tărtăria: Bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane, calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Tărtăria: Bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane, calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut Un bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane și făcea scandal, a fost calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut. La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 20.00, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea