Rămâi conectat

Actualitate

TRAGEDIE într-o familie din Alba! Un bărbat, stabilit în Marea Britanie, a murit într-un accident de circulație în timp ce venea de la aeroport

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE într-o familie din Alba! Un bărbat, stabilit în Marea Britanie, a murit într-un accident de circulație în timp ce venea de la aeroport

Plecase în Marea Britanie pentru  a reuși să ducă o viață mai bună, însă soarta a fost nedreaptă cu el și l-a luat de lângă cei dragi.

Un albaiulian a murit într-un tragic accident rutier, în timp ce întorcea de la aeroport, după ce Mercedesul pe care-l conducea a intrat violent într-un copac.

Trăia în estul Regatului Unit, plecând în urmă cu câțiva ani, pentru o viață mai bună, dar venea acasă din când în când să o vadă pe mama lui pe care o iubea nespus, spun apropiații.

Cosmin T. avea 44 de ani, locuia în orașul Norwich, din comitatul Norfolk și era taximetrist pentru compania ABC Taxis, cea mai mare firmă de taxiuri din Norwich și din Norflok. Acesta era căsătorit și avea un frumos copilaș, în vârstă de 10 ani.

Poliția face apel la ajutorul martorilor. Aceștia cer ca orice persoană care a văzut accidentul, să aibă imagini de pe dashcam sau a văzut vehiculul înainte să se răstoarne, să îi contacteze. Oricine are informații trebuie să ia legătura cu echipa de investigare a coliziunilor serioase de la poliția Norfolk, pe 101.

A murit pe loc în urma impactului, lăsând în urmă sute de apropiați îndurerați.

„Prea tanar te-ai dus dintre noi, Cosmine…Dumnezeu sa te aibe in paza lui, prieten drag. Plang si nici acum nu-mi vine sa cred…” a scris un apropiat de-a lui Cosmin, fiind zguduit de aflarea veștii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024 Marcel Ciolacu, premierul României,  a declarat, luni, că susține amendamentul care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. „Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea