TRAGEDIE într-o familie din Alba! Un bărbat, stabilit în Marea Britanie, a murit într-un accident de circulație în timp ce venea de la aeroport

TRAGEDIE într-o familie din Alba! Un bărbat, stabilit în Marea Britanie, a murit într-un accident de circulație în timp ce venea de la aeroport

Plecase în Marea Britanie pentru  a reuși să ducă o viață mai bună, însă soarta a fost nedreaptă cu el și l-a luat de lângă cei dragi.

Un albaiulian a murit într-un tragic accident rutier, în timp ce întorcea de la aeroport, după ce Mercedesul pe care-l conducea a intrat violent într-un copac.

ELIT

Trăia în estul Regatului Unit, plecând în urmă cu câțiva ani, pentru o viață mai bună, dar venea acasă din când în când să o vadă pe mama lui pe care o iubea nespus, spun apropiații.

Cosmin T. avea 44 de ani, locuia în orașul Norwich, din comitatul Norfolk și era taximetrist pentru compania ABC Taxis, cea mai mare firmă de taxiuri din Norwich și din Norflok. Acesta era căsătorit și avea un frumos copilaș, în vârstă de 10 ani.

Poliția face apel la ajutorul martorilor. Aceștia cer ca orice persoană care a văzut accidentul, să aibă imagini de pe dashcam sau a văzut vehiculul înainte să se răstoarne, să îi contacteze. Oricine are informații trebuie să ia legătura cu echipa de investigare a coliziunilor serioase de la poliția Norfolk, pe 101.

A murit pe loc în urma impactului, lăsând în urmă sute de apropiați îndurerați.

„Prea tanar te-ai dus dintre noi, Cosmine…Dumnezeu sa te aibe in paza lui, prieten drag. Plang si nici acum nu-mi vine sa cred…” a scris un apropiat de-a lui Cosmin, fiind zguduit de aflarea veștii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...