Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIE în Alba, din cauza COVID-19: O tânără de 33 de ani, însărcinată în 25 de săptămâni, a DECEDAT vineri după-masa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou deces cauzat de COVID-19 a fost înregistrat vineri după-masa în județul Alba. Este vorba de o tânără de 33 de ani, care era însărcinată în 25 de săptămâni.

Potrivit unor ”surse medicale” ale ziarulunirea.ro, femeia era confirmată pozitiv cu noul coronavirus și se afla internată de trei săptămâni.

Aceasta era însărcinată în 25 de săptămâni. DIn nefericire, atât pacienta, cât și copilașul nenăscut încă, nu au putut fi salvate.

Din primele informații, femeia era din satul Tătârlaua, comuna Cetatea de Baltă. Inițial, femeia a fost internată la Târgu Mureș, cu probleme grave la plămâni, ulterior fiind transferată la Alba Iulia, la Spitalul Județean de Urgență, unde a fost stabilizată.

Se pare că este vorba de un focar de familie, tânăra luând virusul de la fratele ei, întors recent din Spania. Și mama acesteia a fost infectată cu noul coronavirus, decedând în urmă cu aproximativ 10 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea