TRAGEDIE fără margini. O fetiță de 8 ani, din Alba Iulia, a fost spulberată de un tren, la Aurel Vlaicu. Copila a murit pe loc

Tragedie fără margini în satul Aurel Vlaicu, din judeţul Hunedoara. O copilă în vârstă de opt ani, din Alba Iulia, a murit, spulberată de o locomotivă.

Accidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 5. „Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 8 ani, din municipiul Alba Iulia.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Minora se afla în staţia Aurel Vlaicu, împreună cu mama sa şi sora ei în vârstă de 5 ani, în aşteptarea unui tren care să le transporte în Alba Iulia. Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliția a deschis un dosar în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul accident.

Trupul micuței a fost preluat de medicii legiști.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...