Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIE fără margini. O fetiță de 8 ani, din Alba Iulia, a fost spulberată de un tren, la Aurel Vlaicu. Copila a murit pe loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragedie fără margini în satul Aurel Vlaicu, din judeţul Hunedoara. O copilă în vârstă de opt ani, din Alba Iulia, a murit, spulberată de o locomotivă.

Accidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 5. „Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 8 ani, din municipiul Alba Iulia.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Minora se afla în staţia Aurel Vlaicu, împreună cu mama sa şi sora ei în vârstă de 5 ani, în aşteptarea unui tren care să le transporte în Alba Iulia. Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliția a deschis un dosar în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul accident.

Trupul micuței a fost preluat de medicii legiști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea