Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trafic record pe site-ul www.ziarulunirea.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Număr dublu de vizitatori unici și număr triplu de accesări față de site-ul clasat pe locul doi pe județ

Site-ul www.ziarulunirea.ro a realizat, miercuri, 23 octombrie 2013, un nou record de trafic cu o cifră de 16.722 de vizitatori unici și 60.463 de afișări, conform rezultatelor de pe trafic.ro, dublu față de numărul de unici înregistrat de al doilea site ca importanță din județ (8.472) și număr triplu de afișări (23.493).

Cititorii din Alba au vrut să afle de pe site-ul www.ziarulunirea.ro în special informații privind privind cazul comisarului șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, despre a cărui reținere de către DIICOT, în urma unor percheziții, a relatat primul, la primele ore ale dimineții, reporterii noștri fiind prezenți pe tot parcursul zilei în punctele ”fierbinți” pentru a oferi informații ”proaspete” celor interesați.

Foarte apreciate au fost, de asemenea, de un alt segment de cititori – adolescenți și tineri, articolele de prezentare a bobocilor de la licee din Alba Iulia, care se află în ”febra” pregătirilor de bal.

Pentru toate acestea este momentul să vă mulțumim că accesați site-ul nostru și sperăm să o faceți în continuare, pentru că noi suntem pregătiți să vă aducem zilnic în atenție, cu aceeași promptitudine, toate evenimentele și informațiile importante din județ.

www.ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de 19.650 de exemplare și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația www.ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea