Rămâi conectat

Sport

Totul pentru Liga a 3-a: primă de 1000 de euro fiecărui jucător de la Performanţa Ighiu, în cazul promovării!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu vrea cu orice preţ să promoveze în Liga a 3-a, oficialii campioanei Ligii a IV-a Alba pregătind o primă record pentru jucătorii conduşi de Adorian Himcinschi: 1000 de euro în cazul în care formaţia din Ighiu va intra în eşalonul terţ! Performanta Ighiu-Progresul Pecica baraj tur93

Meciul decisiv se va juca sâmbătă, 27 iunie, la Pecica, în tur înregistrându-se o remiză, 1-1 la Ighiu, care avantajează formaţia locală Progresul.

*Recompensă record, de Liga 1!

Recompensa bănească este substanţială şi chiar un record pentru acest nivel fotbalistic, rivalizând chiar cu prime practicate în mod obişnuit în Liga 1. „1000 de lei vin din partea clubului, iar restul sunt strânşi de la diverşi sponsori. Facem tot ce trebuie pentru a ne îndeplini obiectivul„, a precizat preşedintele Gheorghe Dănilă.

Aşadar, pe lângă performanţa sportivă, echipierii Performanţei pot pune mâna pe un „pot” substanţial în cazul în care promovează în premieră în Liga a 3-a, după încercările eşuate din 2010 şi 2011. Echipa din Alba a achitat mereu în acest sezon prime după victorie, iar pentru câştigarea Cupei României, Romică David şi compania au încasat câte 100 de euro. Practic, după jocul de la Pecica, un titular poate fi recompensat cu aproximativ totalul primelor din întregul campionat.

*100 de suporteri fac deplasarea

Peformanţa Ighiu va avea alături şi aproximativ 100 de suporteri, clubul organizând deplasarea unui autocar, restul fanilor ajungând la meci cu autoturismele personale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea