Rămâi conectat

Politică Administrație

Topul firmelor: Cele mai bune firme din Ocna Mureş au fost premiate de administrația locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

primaria ocna muresAdministraţia publică locală a oraşului Ocna Mureş a acordat recent distincţii firmelor care-şi desfăşoară activitatea pe teritoriul oraşului.

Dorindu-se un fel de „Top al firmelor ocnamureşene”, în sala de şedinţe a Consililului Local a oraşului Ocna Mureş a avut loc o întâlnire în care administraţia publică şi-a premiat oamenii de afaceri care au performat în anul care se încheie.

La întâlnire au fost prezenţi, pe lângă primarul Silviu Vinţeler, şi viceprimarul Pavel Podariu şi Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, senatorul Alexandru Pereş şi administratorul judeţului Alba, Sorin Bumb.

Evenimentul a fost un bun prilej de discuţii şi de analizare a problemelor cu care se confruntă firmele din zonă precum şi a modalităţilor de dezvoltare economică a oraşului şi zonei, căutându-se şi elaborându-se unele idei de soluţionare eficientă pentru aceasta.

Potrivit primarului Silviu Vinţeler, cu această ocazie tuturor administratorilor de firmă li s-a înmânat câte un chestionar prin care, în urma unei atente analize, administraţia locală doreşte să cunoască în amănunţime problemele cu care acestea se confruntă pentru ca împreună cu administraţia judeţeană să poată elabora unele strategii prin care să asigure cadrul necesar dezvoltării economice.

Întâlnirea s-a concretizat prin acordarea, pe secţiuni, a unor diplome şi plachete celor mai performante firme din oraş.

  • Pentru cifra de afaceri dezvoltată în anul 2013 au fost clasificate şi evidenţiate pe locul I MCMS Bota SRL, locul II SC Exon SRL, locul III revenind firmei SC Man Transport SRL.
  • Pentru secţiunea profit, locul I a fost acordat MCMS Bopta SRL, locul II SC Exon SRL, iar locul III firmei SC Man Transport SRL.
  • La secţiunea „Număr de angajaţi” locul I a fost ocupat de SC Europtrans SRL, locul II de SC Western Security SRL, locul III revenind firmei SC Dragoner Star SRL.

Au mai primit diplome de merit pentru cele mai multe fonduri atrase de comunitate SC Compact Impex SRL şi pentru cea mai mare creştere a numărului de angajaţi SC Western Security SRL.

Prin această întâlnire a conducerii administrative orăşeneşti şi judeţene am dorit să cunoaştem mai bine conducerile firmelor din oraş şi să aflăm cât mai multe amănunte despre viaţa economică şi problemele cu care aceasta se confruntă. Personal consider că acesta a fost doar un început într-o colaborare pe care o consider a fi fructuoasă în rezolvarea problemelor oraşului Ocna Mureş şi a dezvoltării zonei”, ne-a declarat Silviu Vinţeler, primarul oraşului Ocna Mureş.

Dorel LAZĂR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea