Topul firmelor: Cele mai bune firme din Ocna Mureş au fost premiate de administrația locală

Administraţia publică locală a oraşului Ocna Mureş a acordat recent distincţii firmelor care-şi desfăşoară activitatea pe teritoriul oraşului.

Dorindu-se un fel de „Top al firmelor ocnamureşene”, în sala de şedinţe a Consililului Local a oraşului Ocna Mureş a avut loc o întâlnire în care administraţia publică şi-a premiat oamenii de afaceri care au performat în anul care se încheie.

La întâlnire au fost prezenţi, pe lângă primarul Silviu Vinţeler, şi viceprimarul Pavel Podariu şi Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, senatorul Alexandru Pereş şi administratorul judeţului Alba, Sorin Bumb.

Evenimentul a fost un bun prilej de discuţii şi de analizare a problemelor cu care se confruntă firmele din zonă precum şi a modalităţilor de dezvoltare economică a oraşului şi zonei, căutându-se şi elaborându-se unele idei de soluţionare eficientă pentru aceasta.

Potrivit primarului Silviu Vinţeler, cu această ocazie tuturor administratorilor de firmă li s-a înmânat câte un chestionar prin care, în urma unei atente analize, administraţia locală doreşte să cunoască în amănunţime problemele cu care acestea se confruntă pentru ca împreună cu administraţia judeţeană să poată elabora unele strategii prin care să asigure cadrul necesar dezvoltării economice.

Întâlnirea s-a concretizat prin acordarea, pe secţiuni, a unor diplome şi plachete celor mai performante firme din oraş.

  • Pentru cifra de afaceri dezvoltată în anul 2013 au fost clasificate şi evidenţiate pe locul I MCMS Bota SRL, locul II SC Exon SRL, locul III revenind firmei SC Man Transport SRL.
  • Pentru secţiunea profit, locul I a fost acordat MCMS Bopta SRL, locul II SC Exon SRL, iar locul III firmei SC Man Transport SRL.
  • La secţiunea „Număr de angajaţi” locul I a fost ocupat de SC Europtrans SRL, locul II de SC Western Security SRL, locul III revenind firmei SC Dragoner Star SRL.

Au mai primit diplome de merit pentru cele mai multe fonduri atrase de comunitate SC Compact Impex SRL şi pentru cea mai mare creştere a numărului de angajaţi SC Western Security SRL.

Prin această întâlnire a conducerii administrative orăşeneşti şi judeţene am dorit să cunoaştem mai bine conducerile firmelor din oraş şi să aflăm cât mai multe amănunte despre viaţa economică şi problemele cu care aceasta se confruntă. Personal consider că acesta a fost doar un început într-o colaborare pe care o consider a fi fructuoasă în rezolvarea problemelor oraşului Ocna Mureş şi a dezvoltării zonei”, ne-a declarat Silviu Vinţeler, primarul oraşului Ocna Mureş.

Dorel LAZĂR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro