Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Top 10 produse la modă în 2020 pe care să le vinzi în Marketplace negociat.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dacă vrei să fii profitabil pe piața e-commerce ai nevoie de trei lucruri: produse care se cer pe piață, capacitatea de a le face un marketing corespunzător și dorința de a reuși.

Deja ai mentalitatea de câștigător, înveți constant, te documentezi și te pregătești pentru succes. Dar să găsești produsele care chiar se vând ar putea să îți fie mai dificil. De aceea îți prezentăm o listă care te va ajuta să vezi care sunt produsele cele mai căutate în 2020. Marketplace negociat.ro, marketplace-ul cu comision 0% în primele 6 luni de la înscriere a realizat o listă cu 10 produse la modă în anul 2020, acestea putând să îți dea idei noi de afaceri.

Produse la modă în anul 2020

1. Îmbrăcăminte pentru modelarea siluetei

Îmbrăcămintea pentru modelarea siluetei pare a fi una dintre cele mai bune nișe pentru începerea unei afaceri noi. Pentru al doilea an consecutiv, această categorie de produse a intrat în listă. Până în anul 2022, piața îmbrăcămintei pentru modelarea siluetei va ajunge la vânzări de 5,6 miliarde de dolari la nivel mondial. Ceea ce a început ca niște haine care se purtau sub alte haine a ajuns acum să fie o piesă de îmbrăcăminte folosită uzual, fără a fi acoperită.

Retailerii de modă își fac deasemenea stocuri cu costume de corp care ajută să creeze o siluetă mai suplă. Cu toate că îmbrăcămintea pentru modelarea siluetei este populară în industria de lenjerie unde a apărut, nișa îmbrăcămintei pentru modelarea siluetei oferă femeilor o varietate de diferite stiluri care pot fi purtate sub alte haine, sau chiar purtate ca bluze.

Ceea ce face acest produs să merite să fie luat în considerare este că oferă retalierilor o mare versatilitate: atât pentru cei care vând lenjerie, sau articole de modă pentru femei, sau pentru cei care vor să adauge o categorie de articole la cele deja existente în oferta lor. Îmbrăcămintea pentru modelarea siluetei poate fi găsită în diferite culori, stiluri și mărimi care pot satisface nevoile tuturor categoriilor de cliente.

2.Produse pentru îngrijirea animalelor de companie

În ultima vreme am descoperit că industria petshop a ”explodat”. Vânzările acestor produse s-au ridicat de la rangul de vânzări de nișă și se așteaptă ca până în 2025 vânzările să ajungă la miliarde.

3. Îmbrăcăminte sport

În modă, trendurile sunt în continuă schimbare. Îmbrăcămintea sport a devenit o modă care va rămâne în top și în anii următori. Îmbrăcămintea sport este o îmbrăcăminte activă purtată ca și haine de stradă, nu neapărat pentru momentele în care faceți sport. În această categorie pot fi încadrate hanorace, pantaloni de trening, egări, sutiene sport, bluzițe sport, bandane, bluze cu fermoar sport, și pantofi sport în nenumărate culori și stiluri.

4. Capace de toaletă pentru copii

Dacă vrei să vinzi un produs mai diferit, poți încerca să vinzi ceva mai neconvențional, mai exact capace de toaletă. Aceste capace de toaletă ajută copiii la toaletă. Promovarea acestui produs poate părea puțin ciudată și neconfortabilă, deci încearcă să te distrezi cu conceptul. Multe branduri de produse de toaletă folosesc umorul pentru a-și promova produsele. Poți folosi jocuri de cuvine în promovarea de acest gen.

5. Paturi pentru animale de companie

Cauți un produs la modă pe care să îl vinzi deținătorilor de animale de companie? Paturile pentru animale de companie urcă în topul preferințelor de pe piață, fapt confirmat de căutările de pe Google pe acest subiect. În medie, în fiecare lună pe Google au loc 246.000 de căutări pentru ”pat de cățel” și 60500 de căutari pentru ”pat de pisică”.

6. Ceasuri inteligente

Aproximativ 1.2 miliarde de ceasuri inteligente sunt vândute la nivel global în fiecare an. Și numărul acestora continuă să crească. Anul trecut a crescut numărul vânzărilor la ceasurile minimaliste. În 2020 vânzările la ceasurile inteligente vor crește. Decembrie este luna în care se vând cele mai multe ceasuri inteligente, dar se preconizează că vânzările vor crește și pe timpul verii, astfel urmând a fi asigurate profituri în orice moment al anului.

7. Bijuterii minimaliste

Unii oameni preferă lucrurile de calitate cum ar fi bijuteriile minimaliste, o categorie care a înregistrat vânzări în creștere (circa 2% pe an) în ultima vreme. Căutările de pe Google a bijuteriilor minimaliste demonstrează acest lucru.

Marketingul pentru bijuterii minimaliste se face cel mai bine pe Instagram, Pinterest și Facebook. O modalitate simplă de a crește vânzările este de a realiza videoclipuri cu produsele.

8. Suporturi de vase

Suporturile de vase au înregistrat creșteri peste tot în lume. Produsul a fost căutat lunar în medie de 49,500 de ori, ”ținta” fiind cuplurile proaspăt căsătorite care caută produse pentru casă nouă.

9. Încălțăminte de lucru

Se preconizează că nișa încălțămintelor va avea o rată de creștere de 8,1% până în 2023. În acest moment, încălțămintea pentru lucru se caută tot mai mult online. În plus nu ești obligat să ai în magazin doar încălțăminte, ci poți să adăuga și alte articole complementare. În ultima perioadă s-a observat o creștere a vânzărilor la încălțăminte de lucru, în special la bocancii cu întăritură de oțel la vârf.

10. Corectoare de postură

Un studiu al Universității Columbia a arătat că în medie, oamenii petrec 77% din timp stând într-o poziție sedentară și tot 77% dintre oamenii care muncesc la birou folosesc laptopuri care îi obligă să privescă mult în jos.

S-au studiat schimbările care apar la coloană în urma folosirii telefonului mobil. Concluzia a fost că postura oamenilor este tot mai rea și din acest motiv în această perioadă se vând foarte bine produsele care corectează (îndreaptă) postura. Aceste produse pot fi vândute ușor persoanelor care lucrează la birou.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici Starea de sănătate a lui Florin Piersic se îmbunătățește lent dar sigur, comunică oficialii de la Spitalul Foișor. Recent, actorul de 88 de ani a început tratamente de kinetoterapie și recuperare medicală. Joia trecută, marele actor a suferit o intervenție chirurgicală […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea