TOATE școlile, liceele și grădinițele din Alba Iulia se închid de MÂINE din cauza COVID-19. Orele se vor ține doar în regim online

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Școlile din județul Alba sunt în prezent ,,răpuse” una câte una de efectele negative ale virusului pandemic. În total, 56 astfel de școli sunt în prezent în scenariul roșu de predare, în sistem online.

Din noua listă fac parte acum parte toate unitățile de învățământ din Alba Iulia, fie din cauza faptului că mai mult de trei elevi au fost infectați, fie din cauza incidenței mari de contaminări, de peste 3 la o mie de locuitori.

ELIT

Astfel, potrivit informațiilor transmise de Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, de îndată ce indicele de infectare trece de pragul de 3, școlile propun intrarea în scenariul roșu, iar CJSU trebuie să aprobe această hotărâre.

Dacă școlile vor intra în acest scenariu de mâine, decizia ar putea fi valabilă pentru cel puțin două săptămâni,

Această decizie este posibil să aibă efect pentru cel puțin două săptămâni.

De asemenea, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu din Sebeș are o clasă care se află în acest moment în carantină, din cauza infectărilor în rândul elevilor săi.

La această listă ,,neagră” se adaugă și Școala Gimnazială ”Singidava” și Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir, care se află în aceeași situație ca și unitatea de învățământ din Municipiul Sebeș.

Reamintim că, potrivit informațiilor transmise de către Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, toate unitățile de învățământ din Aiud au fost incluse în scenariul roșu de predare, din cauza efectelor negative ale virusului pandemic.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419