Rămâi conectat

Ştirea zilei

TOATE școlile, liceele și grădinițele din Alba Iulia se închid de MÂINE din cauza COVID-19. Orele se vor ține doar în regim online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Școlile din județul Alba sunt în prezent ,,răpuse” una câte una de efectele negative ale virusului pandemic. În total, 56 astfel de școli sunt în prezent în scenariul roșu de predare, în sistem online.

Din noua listă fac parte acum parte toate unitățile de învățământ din Alba Iulia, fie din cauza faptului că mai mult de trei elevi au fost infectați, fie din cauza incidenței mari de contaminări, de peste 3 la o mie de locuitori.

Astfel, potrivit informațiilor transmise de Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, de îndată ce indicele de infectare trece de pragul de 3, școlile propun intrarea în scenariul roșu, iar CJSU trebuie să aprobe această hotărâre.

Dacă școlile vor intra în acest scenariu de mâine, decizia ar putea fi valabilă pentru cel puțin două săptămâni,

Această decizie este posibil să aibă efect pentru cel puțin două săptămâni.

De asemenea, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu din Sebeș are o clasă care se află în acest moment în carantină, din cauza infectărilor în rândul elevilor săi.

La această listă ,,neagră” se adaugă și Școala Gimnazială ”Singidava” și Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir, care se află în aceeași situație ca și unitatea de învățământ din Municipiul Sebeș.

Reamintim că, potrivit informațiilor transmise de către Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, toate unitățile de învățământ din Aiud au fost incluse în scenariul roșu de predare, din cauza efectelor negative ale virusului pandemic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea