Toate cele 20 de săli de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, dotate cu table interactive, pentru facilitarea procesului de învățare a elevilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au transmis prin intermediul paginii de socializare, dotarea tutror celor 20 de săli de clasă cu table interactive.

„Table interactive în toate cele 20 de săli de clasă

ELIT

Toate cele 20 de săli de clasă din cadrul colegiului militar sunt dotate cu table interactive. Aceste table, de ultimă generaţie, ajută în procesul de învăţământ având dublu rol: de predare a lecţiilor din programa şcolară şi de verificare a elevilor.

Prin utilizarea acestor table, elevii militari pot participa la lecții în mod interactiv, prin rezolvarea unor exerciții de fixare a cunoștințelor proaspăt parcurse la ore.

Tablele au fost achiziţionate prin grija Statului Major al Forţelor Aeriene în subordinrea căruia se află colegiul militar și completează tehnica existentă în fiecare sală de clasă: laptop, video proiector și sistem audio”, au comunicat reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419