Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

“Toamna înVIE”, 3 zile în cea mai spectaculoasă podgorie din Romania pentru pasionații de fotografie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

In perioada 20-23 septembrie 2012 asociatia FotoArtis Romania si Jidvei SA organizeaza primul workshop de fotografie pe teme specifice turismului oenologic. Evenimentul poarta numele “Toamna inVIE” si se adreseaza tuturor iubitorilor de fotografie, incepatori sau experimentati, tuturor pasionatilor oenologi sau pur si simplu celor care vor sa traiasca o experienta unica in cea mai spectaculoasa podgorie din Romania.

Sesiunile de workshop se vor desfasura chiar in podgoriile Jidvei si vor fi clasate pe 3 mari teme fotografice:
Toamna inVIE – Fotografie de peisaj
Chipurile Toamnei – Fotografie de portret
Rodul Toamnei – Fotografie de produs

Sesiunile de workshop vor fi coordonate de fotografii asociatiei FotoArtis Romania:
Alex Pavel
Andrei Marin
Cora Gheorgiu
Cristina Constantinescu
Florin Paun
Gabi Crisan
Nelu Busuioc

Din subiectele fotografice propuse participantilor fac parte: culesul traditional al viei Jidveiului cu ajutorul Fetelor de la Capalna, procesarea traditionala a strugurilor si imbutelierea sticlelor de must, vizitarea si fotografierea celor peste 2200 de hectare de vii, dealuri si paduri, Castelul Bethlen Haller de la Cetatea de Balta, orasul Blaj si destinatiile lui istorice si turistice, orasul Tarnaveni, domeniile Jidvei – crama, fabrica etc.

Workshop-ul „Toamna inVIE” va avea deschiderea oficiala vineri, 21 septembrie, de la ora 12, la Castelul Bethlen Haller de la Cetatea de Balta si se va incheIa duminica, 23 septembrie, la ora 12, in acelasi loc.

Costul participarii la workshop este de 300 RON / persoana. Cazarea, transportul local si masa sunt asigurate de organizatori.
Nu este asigurat transportul de la Bucuresti pana la Jidvei. Acesta se va face cu masinile personale, dar grupati, pentru a ne imprieteni intre noi pe drum si pentru a scadea costurile.

Organizatorii promit celor ce doresc să participe la aceasta aventura fotografica deosebita cateva surprize spectaculoase, premii dragute si clipe memorabile.

 susra foto: Asociatia FotoArtis


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea