Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Titularizare 2024: Au început înscrierile la concursul naţional de ocupare a posturilor vacante și rezervate din învățământul preuniversitar. CALENDAR

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Titularizare 2024: Au început înscrierile la concursul naţional de ocupare a posturilor vacante și rezervate din învățământul preuniversitar. CALENDAR

Începând de miercuri, 8 mai, cadrele didactice care doresc să participe în acest an la concursul naţional de ocupare a posturilor vacante și rezervate din învățământul preuniversitar își pot depune dosarele la parterul clădirii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, ultima zi de înscriere fiind vineri, 17 mai. Lista posturilor titularizabile și lista posturilor de angajare pe perioadă determinată au fost postate pe site-ul personal.isjalba.ro în data de 29 aprilie a.c.

Cererile-tip, însoțite de documentele solicitate, vor putea fi depuse la unul dintre cele două centre de înscriere, în funcție de specializări, în zilele lucrătoare, între orele 9.00 – 15.00, excepție făcând miercuri, 8 mai, când cererile se depun între orele 10.00 – 15.00 și joi, 16 mai, când dosarele se înregistrează între orele 9.00 – 16.00.

Astfel, la centrul nr. 1 (sala nr. 12), își vor depune dosarele învățătoarele și profesorii din cabinete de asistenţă psihopedagogică, învățământ special, discipline de specialitate (toate domeniile), instruire practică (toate domeniile), educație tehnologică, educație fizică și sport, informatică și TIC, desen (discipline de specialitate, educație plastică), muzică (discipline de specialitate, educație muzicală), muzică instrumentală și palate și cluburi ale copiilor.

Citește și: Examenul de titularizare 2024: Proba scrisă are loc pe 17 iulie! Calendar

La centrul nr. 2 (sala 13), își vor putea depune dosarele educatoarele (învățământ antepreșcolar, învățământ preșcolar) și profesorii de biologie, fizică, chimie, matematică, geografie, istorie, discipline socio-umane, limba română, limba maternă (maghiară, germană, rromani), limbi moderne (engleză, franceză, germană), limbi clasice (latină, greaca veche), profesori documentariști, religie (toate cultele).

Validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidaţi sau împuterniciţii acestora prin procură notarială în original, în funcţie de graficul stabilit de comisia de organizare şi desfăşurare a concursului, se face în perioada 9 – 22 mai.

Neprezentarea la validare a absolvenţilor din promoţiile anterioare atrage după sine anularea înscrierii la concurs.

Între 8 – 11 iulie va avea loc validarea înscrierii la concurs pentru absolvenţii promoţiei 2024 precum şi a absolvenților din acest an ai programelor de pregătire psihopedagogică.

Avizele care trebuie anexate la cererile de înscriere pentru concurs și următoarele etape ale mobilității personalului didactic, indiferent de statutul candidaților care se înscriu la aceste etape (cadre didactice titulare, pensionate sau angajate pe perioadă determinată, angajați din alte domenii de activitate), respectiv avizele Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne sau Ministerului Justiției, avizele speciale emise de cultele recunoscute oficial de stat și conducerile unităților de învățământ particular trebuie să menționeze că au fost emise în vederea ocupării de posturi didactice sau catedrelor în cadrul etapelor de mobilitate a personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2024 – 2025.

Concursul naţional constă în probă practică sau inspecţie specială la clasă în profilul postului solicitat, susținute conform unei programări, la care candidații trebuie să obțină cel puțin nota 5.00 (nota are o pondere de 25% din media de repartizare), şi probă scrisă, ce va avea loc pe 17 iulie, primele rezultate urmând să fie anunțate pe 23 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea