Rămâi conectat

Curier Județean

Titularizare 2014, în Alba: Lista candidaților admiși pentru participarea la proba scrisă din 21 iulie

Dragoş Suciu

Publicat

în

TitularizareProba scrisă a examenului de Titularizare 2014 se va desfășura luni, 21 iulie, conform calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale. IȘJ Alba a publicat pe site-ul personal.albanet.ro listele cu candidații admiși să participe la proba scrisă. Astfel la centrul nr. 1, la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” sunt așteptați 283 de candidați, iar la centrul nr. 2, Colegiul Tehnic ”Apulum”, 274 dascăli.

CENTRUL NR. 1: COLEGIUL NAŢIONAL „HOREA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN” ALBA IULIA  

CENTRUL DE CONCURS NR.2 – COLEGIUL TEHNIC „APULUM” ALBA IULIA

Examenul de titularizare se va desfăşura după cum urmează:

21 iulie 2014 – desfăşurarea probei scrise

25 iulie 2014 – înregistrarea contestaţiilor la inspectoratele şcolare şi transmiterea acestora la centrele de evaluare

25-26 iulie 2014 – rezolvarea contestaţiilor

28-29 iulie 2014 – afişarea rezultatelor finale

În  31 iulie va avea loc Etapa I de repartizare – repartizarea în ședință publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media de repartizare 7,00 (șapte) la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată: repartizarea în ședință publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media 7,00 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

În 1 august va avea loc repartizarea, în ședință publică, a candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susținut atât proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, cât și proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susținut proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea