Rămâi conectat

Politică Administrație

Titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Mircea Hava: „Pe listă este Regele Mihai. E greu să fi acolo, lângă el”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Mircea Hava: „Pe listă este Regele Mihai. E greu să fi acolo, lângă el”

Eurodeputatul PNL de Alba, Mircea Hava, a povestit în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM despre numărul tot mai mare de titluri de cetățean de onoare pe care orașul nostru a început să le acorde, în special în situația în care pe această listă selectă se regăsesc multe nume greu de egalat ca și fapte săvârșite înspre binele comunității noastre.

„N-am nici o problemă cu oamenii de acolo. Pentru mine, toți sunt oameni și fiecare merită ceva. Dar totuși, să faci din instituția Cetățeanul de Onoare o chestiunea din asta în care în fiecare zi produci câte ceva, mi se pare aberant.

Eu n-am fost rău, dar am vrut să fiu corect cu ceea ce înseamnă cetățean de onoare.

Și știți prea bine că pe lista cetățenilor de onoare în Alba Iulia, Dumnezeu să-l odihnească, este Regele Mihai.

E greu să fi acolo, lângă regele Mihai.”, a transmis eurodeputatul PNL Mircea Hava.

Reamintim că, printre persoanele noi din acest an care se bucură de titlu se numără și artistul Nicolae Furdui Iancu, sportivul Nicolae Stanciu și revoluționarul Babiţchi Mihai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea