Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tir răsturnat pe DN1, la Unirea. Traficul rutier nu este blocat.

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident s-a petrecut duminică, în jurul orei 14.30, pe DN 1, pe raza comunei Unirea, chiar în apropierea Mânăstirii Dumbrava.

Şoferului unui TIR înmatriculat în Polonia a pierdut controlul direcţiei de mers şi într-o curbă s-a răsturnat în afara carosabilului.

Acesta a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autocamionului.

UPDATE: În urma accidentului bărbatul a suferit leziuni corporale uşoare, fiind  transportat la UPU 2 Cluj Napoca, unde a rămas internat şi unde a fost testat cu aparatul etilotest, de către lucratori de politie din cadrul Biroului Rutier Cluj Napoca, rezultând o valoare de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Faţă de M.J. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea