Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Tipografia Unirea a câștigat licitația pentru buletinele de vot din Hunedoara și Bistrița Năsăud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, pentru județele Hunedoara și Bistrița Năsăud vor fi tipărite în Alba Iulia. Tipografia Unirea a câștigat ambele licitații, oferind prețul cel mai bun.

În total vor fi tipărite peste 1.400.000 de buletine de vot dintre care aproximativ 890.000 pentru Hunedoara și circa 570.000 pentru Bistrița Năsăud.

Pe lângă aceste două județe, în care Tipografia Unirea din Alba a fost desemnată în mod oficial câștigătore a licitațiilor, societatea a oferit cel mai bun preț în alte două județe, în care procedurile de achiziție nu au fost încă finalizate.

Din Tipografia Unirea pleacă în fiecare seară spre cititorii din județul Alba peste 20.500 de exemplare ale cotidianului Unirea, ziarul local cu cea mai mare cifră de difuzare pe ediție din țară, precum și alte ziare din Alba și din județul Hunedoara.

Deşi este unul dintre cele mai cunoscute branduri din Alba, în județ, „Unirea” nu a reuşit să câştige prea multe achiziţii publice, acestea fiind încredințate direct sau prin intermediul unor caiete de sarcini cu dedicație, unor firme obscure, cu 2-3 angajați, societatea Unirea reușind însă să performeze și să câștige în mod corect licitații în alte județe din țară.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea