Tinerii liberali au încercat să-i imite prin faptă şi port pe înaintaşii lor Brătieni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La Vila Elisabeta din Alba Iulia, într-o atmosferă festivă, Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia a organizat a doua ediţie a unui eveniment care se vrea a fi de durată: Balul Sărbătorilor de Iarnă. Şi pentru ca evenimentul să fie unul deosebit, tinerii liberali albaiulieni s-au gândit să realizeze atât o petrecere tematică, cât şi o strângere de fonduri. Anul acesta tema petrecerii a reprezentat-o „Crăciunul interbelic”, fapt pentru care s-au putut remarca la bal coafuri de o eleganţă aparte, rochii cu accesorii specifice anilor ’20-’30, pălării, papioane, jobenuri, pantaloni cu bretele ş.a.m.d., toate menite să te poarte cu gândul la saloanele high-life ale perioadei interbelice româneşti. Câteva detalii privind evenimentul ne-a oferit şi preşedintele TNL Alba Iulia, prof. Adrian Simion: „Am vrut ca acest bal să aibă ceva aparte şi de aceea am fost de acord cu ideea colegilor mei privind o petrecere tematică. Ce-i drept, din motive bine întemeiate, anul acesta a fost o petrecere mai restrânsă, dar, din câte am observat, cei în jur de 130 de participanţi s-au bucurat de momente frumoase, mai ales că am avut şi un program artistic cu dansuri de societate, un miniconcert live semnat Alin Ignat, teatru, colinde, licitaţii şi tombolă cu premii. Ne-a bucurat prezenţa alături de noi şi a unora dintre seniorii noştri liberali, în frunte cu preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu. Aş vrea să mulţumesc domnului Ion Lazăr şi personalului de la Vila Elisabeta, care au fost nişte gazde mai mult decât primitoare. Cât priveşte strângerea de fonduri, eu zic că şi acest obiectiv al balului a fost atins, dacă mă gândesc la faptul că s-a strâns o sumă cu trei zerouri, bani care îi vom folosi pentru organizarea de evenimente culturale şi pentru donaţii către familii nevoiaşe din Alba Iulia.”
Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

cristea 4 ianuarie 2011 at 8:08

Felicitari si bravo lor. Foarte faina ideea de a evoca anii 20-30. Dar unde suint tinerii din PD si PSd ca nu se aude nimic de ei? Mai exista? Sau i-au parasit toti!

cetatean 4 ianuarie 2011 at 17:04

Cinste si felicitari tinerilor liberali foarte buna idea inca o data bravo tineri liberali.

rosca 4 ianuarie 2011 at 18:23

Daca ninci unul dintre tinerii liberali nu va urma politica de inavutire a Eutanasiului, vor avea succes. Acest om strica totul inn jurul sau !

gogu 4 ianuarie 2011 at 18:32

rosca, de cand a semnat adeziunea la Partidul PeNaL, „tinerii liberali”, se gandesc numai la inavutire, prin ori ce metode!

Popa Tanda 4 ianuarie 2011 at 20:27

Dumnezeu sa te ierte, fiule! (sau fiico) pentru toate pacatele gurii tale

Popa Tanda 4 ianuarie 2011 at 20:28

mesajul anterior este pt gogu

Comentariile sunt oprite