Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri teribiliști din Lancrăm au furat o mașină din Vinţu de Jos. Păgubitul lăsase cheile în contact

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Vinţu de Jos, i-au identificat pe doi tineri din Lancrăm ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt de autovehicul, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în data de 15 februarie 2015, jurul orelor 05.30, prin 112.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 15 februarie a.c., în jurul orelor 05.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoturismul în faţa porţii, pornit, pentru a se încălzi.

În aceste împrejurări cei doi tineri au sustras autoturismul pentru a se deplasa în Lancrăm însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, este suspectat că s-a urcat drogat la volan și este cercetat de către polițiști. Citește și: Notarul din Mureș care a încercat să omoare o femeie din Blaj, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea