Tineri social-democrați din Alba au trecut alături de Ovidiu Jidveian la ALDE

Tineri social-democrați, inclusiv din Alba Iulia, au semnat, recent, adeziunea la ALDE, decizia fiind luată după trecerea lui Ovidiu Jidveian la conducerea organizației din județul Alba.

Bugnar ALDE01Unul dintre social-democrați este fostul secretar PSD al orașului Ocna Mureș, Dacian Bugnar, care ne-a relatat că mai mulți membri, în special tineri, au ales să părăsească organizația pentru a se alătura lui Jdiveian.

”Am rămas plăcut surprins când, în ultimele zile, mai mulți tineri, în special neafiliați politic, și-au arătat intenția de a ni se alătura si de al susține pe Ovidiu. Sincer, de mult îmi doream o construcție politică bazată în mare parte pe tineri si se pare că acest lucru poate fi realizabil de acum înainte. Așa că țin sa fac un apel pe aceasta cale către toți tinerii care nu au făcut parte din niciun partid politic și simt ca a venim momentul sa se implice in viața politică. Îi primim alături de noi pentru a face împreună o echipa a viitorului!. Referitor la colegii din TSD Alba am doar cuvinte de laudă și sunt sigur că și ei o să-l voteze pe Ovidiu. Dacă în trecutul apropiat relatam că ALDE Alba prinde aripi acum avem confirmarea că așa este. Se pare că partidul se întărește și acesta e doar începutul”, a spus Bugnar.

Fostul președinte al PSD Alba Iulia Ovidiu Jidveian a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că trecerea la ALDE a presupus un ”sacrificiu”, făcut pentru a-și respecta ”principiile” deoarece nu s-a mai regăsit în ”mesajele transmise de conducerea centrală”.

Citește și Ovidiu Jidveian (ALDE): Să fac politică și să-mi respect și principiile a presupus să fac un sacrificiu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Lucian 23 martie 2016 at 19:24

FSN-PSD-ALDE. Aceeași Mărie dar cu alta pălărie.

pilu 23 martie 2016 at 21:51

Nu-i Marie, ii porcarie !

Pdl 23 martie 2016 at 21:12

Pana acum nu s-au regasit in partid…este trist ca anumiti tineri ca astia…parveniti, prosti, viitori primitori de spaga trec din rahat in putegrai. Cine sunt parinti vosti? Gunoaielor

Adi 24 martie 2016 at 8:13

Ce figura politică pregnantă! Se citesc pe fata lui, planurile de viitor pt România!

contribuabilu` 24 martie 2016 at 8:17

De care…principii este vorba ???

cititor 24 martie 2016 at 8:30

Dl. Darzu ramine fara oameni?! WOW…

cugireanul 24 martie 2016 at 14:09

TSD OCNA MURES-organizatie inexistenta ca si asta care zice ca a fost presedinte1

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...