Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Tineri social-democrați din Alba au trecut alături de Ovidiu Jidveian la ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tineri social-democrați, inclusiv din Alba Iulia, au semnat, recent, adeziunea la ALDE, decizia fiind luată după trecerea lui Ovidiu Jidveian la conducerea organizației din județul Alba.

Bugnar ALDE01Unul dintre social-democrați este fostul secretar PSD al orașului Ocna Mureș, Dacian Bugnar, care ne-a relatat că mai mulți membri, în special tineri, au ales să părăsească organizația pentru a se alătura lui Jdiveian.

”Am rămas plăcut surprins când, în ultimele zile, mai mulți tineri, în special neafiliați politic, și-au arătat intenția de a ni se alătura si de al susține pe Ovidiu. Sincer, de mult îmi doream o construcție politică bazată în mare parte pe tineri si se pare că acest lucru poate fi realizabil de acum înainte. Așa că țin sa fac un apel pe aceasta cale către toți tinerii care nu au făcut parte din niciun partid politic și simt ca a venim momentul sa se implice in viața politică. Îi primim alături de noi pentru a face împreună o echipa a viitorului!. Referitor la colegii din TSD Alba am doar cuvinte de laudă și sunt sigur că și ei o să-l voteze pe Ovidiu. Dacă în trecutul apropiat relatam că ALDE Alba prinde aripi acum avem confirmarea că așa este. Se pare că partidul se întărește și acesta e doar începutul”, a spus Bugnar.

Fostul președinte al PSD Alba Iulia Ovidiu Jidveian a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că trecerea la ALDE a presupus un ”sacrificiu”, făcut pentru a-și respecta ”principiile” deoarece nu s-a mai regăsit în ”mesajele transmise de conducerea centrală”.

Citește și Ovidiu Jidveian (ALDE): Să fac politică și să-mi respect și principiile a presupus să fac un sacrificiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea