Tineri frumoşi din Alba, cu trupuri pângărite cu tatuaje şi piercing-uri

Atenţie, acestea pot duce la boli grave ale pielii, la hepatită B sau C, sifilis, SIDA şi multe alte boli infecţioase

Mens sana in corpore sano sau minte sănătoasă într-un corp sănătos, aşa ziceau latinii şi bine o ziceau. Mă doare sufletul să văd astăzi în jurul meu tineri frumoşi care se desfigurează voit cu tatuaje şi piercing-uri doar pentru a fi în pas cu moda, doar pentru a deveni „mişto sau cool”.

Dacă în trecut tatuajele şi piercing-urile sau perforarea pielii în diferite regiuni ale corpului sugerau apartenenţa la un popor, la un trib, la o castă şi ne amintim de poporul maori din Noua Guinee, Papua sau de „Şorţul Hotentotelor” din Africa sau de culoarea „hennei” de pe frunţile frumoaselor indience, astăzi, în plin secol XXI, aceste practici străvechi s-au transformat într-o formă bizară de expunere a personalităţii.

Temporare sau permanente, tatuajele de orice tip sunt în timp cancerigene, fiindcă substanţele colorate pe care cei ce practică această meserie bănoasă le folosesc sunt ele însele cancerigene.

Cancerul de piele ameninţă omenirea şi este în creştere geometrică în lume şi din cauza distrugerii stratului de ozon care permite razelor cosmice ucigaşe să pătrundă în atmosfera terestră, iar folosirea acestor substanţe excită celula canceroasă şi mai mult. Toate fiinţele vii de pe Terra absorb lumina solară, care este benefică pentru organism, iar primul contact cu lumina este, bineînţeles, pielea noastră. În cazul unor tatuări monstruoase pe suprafeţe mari ale pielii, acestea întrerup absorbţia luminii pe tegumente, încetinesc capacitatea de regeneare a pielii şi a celulelor acesteia, ducând la îmbătrânirea precoce a pielii şi la cancer.

Pielea, ca toate celelalte organe ale omului, are o polaritate bioelectrică pozitivă sau negativă, care se schimbă în fiecare secundă pentru a trimite influxul nervos de la piele la creier şi invers. Tatuajele şi piercing-urile împiedică astfel transmiterea influxului nervos, ducând la boli grave ale pielii şi ale sistemului nervos central şi periferic.

În cazul piercing-urilor, care constau în perforarea unor structuri umane ca: sfârcurile, sprâncenele, ombilicul (buricul), limba, nasul, urechile, labiile mari sau mici ale femeilor, penisul la bărbaţi sau chiar perforarea unor dinţi pentru montarea unor podoabe sclipitoare (chiar pietre Swarovski) duc la grave infecţii ce deprimă sistemul imunitar, iar cei ce fac aceste lucruri, care-l fac aproape întotdeauna în condiţii de nesterilitate, transmit cu instrumentele lor boli grave ca hepatita B sau C, sifilisul, SIDA şi multe alte boli infecţioase.

M-au căutat mulţi tineri care doreau cu orice preţ, după ce le-a venit „mintea la cap”, să-şi scoată tatuajele oribile cu proceduri extrem de costisitoare şi dureroase.

În cariera mea lungă chirurgicală am scos tatuajele cu numele unor iubiţi sau iubite, care din păcate n-au mai fost actuale, am scos de pe pielea fesieră doi şoricei ce intrau în rect, de pe penisul unor tineri diferite „bile” din sticlă, metal sau material plastic, introduse sub pielea balano-prepuţeală pentru performanţe sexuale, care s-au infectat şi multe alte cuvinte obscene de pe organul genital masculin.

Toate, operaţii minuţioase, dureroase şi riscante. Aşa că, stimaţi tineri, trebuie să ştiţi că numai într-o societate în derivă, fără repere morale, se pot înfăptui asemenea monstruozităţi. Până la 18 ani poate sunteţi fascinaţi de aceste practici, care, din păcate, vă pot mutila pe viaţă. O să vină un moment din viaţa voastră când aceste lucruri vă vor costa mult.

De aceea, vă sfătuiesc, vă rog din suflet, să spuneţi un NU hotărât tatuajelor şi piercing-urilor, care sunt un pericol pentru sănătatea voastră.

Dr. Mircea FRENŢIU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

Denisa 16 septembrie 2018 at 23:15

Doamne fereste ce prostie!

Florin 17 septembrie 2018 at 8:32

Auzi la el ,,raze cosmice ucigase” …nu exista asa ceva, Pamantul e plat si stationar,acoperit de un dom(taria Cerului sau Firmamentul)

Puicon Mihai 17 septembrie 2018 at 9:08

Nu imi vine sa cred ca traim in anul 2018 si asa ceva apare intr-un ziar “respectat si renumit”. Cat de incuiat sa fi sa scri / publici un astfel de articol. Este o chestiune personala in primul rand si pe gustul fiecaruia. Haide sa publicam toti in ziar ceea ce nu ne place si sa criticam prin toate argumentele penibile care ne vin in minte.
Frumos Ziarul Unirea, daca chiar analizeaza cineva aceste articole, iti recomand sa te intorcii in evul mediu 🙂

@admin: de Evul Mediu e sa nu publici astfel de articole. In virtutea libertatii de exprimare, domunul doctor poate sa emita orice opinie, atata timp cat se exprima elegant, civilizat. E o opinie subiectiva, dar domnul doctor are tot dreptul sa si-o exprime, chiar daca multa lume nu e de acord cu ea!

Maoricanul de serviciu 17 septembrie 2018 at 9:38

poporul maori nu trăiește în Noua Guinee! Ci în Noua Zeelandă!

unii au cap sa nu le ploua in gat 17 septembrie 2018 at 11:50

nu am auzit de polaritatea bioelectrica insa ceea ce e in articol e cam adevarat.
La oamenii tatuati, s-au descoperit particule de cerneala in ganglionii limfatici…
La cei care isi fac primul tatuaj s-au detectat scaderea anticorpilor care se genereaza in mod normal in cadrul infectiilor.
Datorita expunerii pe viata la cerneala din tatuaje s-a observat o marire cronica a ganglionilor limfatici. S-au descoperit dovezi suficiente care arata ca pigmentii folositi in cerneala duc la inflamatii. Iar inflamatiile pe termen lung duc la… boli auto-imune, cronice sau chiar… cancer.
Asa ca desteptilor nu va legati de exprimarea folosita pe alocuri in articol ci folositi-va creierul la gandit nu la ars oxigen de pomana!

băiatu cu ancoră pă p...iept 17 septembrie 2018 at 12:11

multe aberațiuni a debitat hautoru harticoluluiluiluilui! mă tem că este aparținător de vreo sectă niueigi, sau cam pe acolo… (dacă e aia cu hăi cari se sinucid, poate că mai avem o șansă să nu-l mai cetim!) doctore, dă-ți palme peste complexu tău că nu ai apucat să-ți faci tatuaj când o fo să hie! amu, știm că respectabilei mume a lu matale, nu i-ar fi plăcut și poate de aia, tu, n-ai purces a-ți pângări chelea cu așa chiznovății! …puncte, puncte, că ar mai hi…

Ali 17 septembrie 2018 at 13:37

So what is the evidence of tattoos causing cancer?
Despite its recommendations and examples of carcinogenic chemicals being used in inks the ECHA report notes there is currently no direct evidence of a tattoo ink causing cancer.

https://www.independent.co.uk/news/health/tattoo-cancer-ink-eu-chemicals-carcinogen-ban-skin-europe-brexit-a8483491.html

Ia si citeste tot Domn’ Doctor. Am impresia ca nu ai luat destula mită in ultima luna si faci o criza,vezi sa nu dai in spume.

Gheo 17 septembrie 2018 at 14:01

Ati publicat opinia lu’ dom’ doctor, sa il faceti de rusine ? :))

Actualizează-te 18 septembrie 2018 at 1:27

Articolul trebuia sa se rezume strict la parerea medicala, nicidecum cu pareri personale..care, evident, sunt expirate si ma indeamna sa cred ca acest domn doctor nu s-a actualizat nici cu procedurile moderne din medicina.. Exista intr-adevar o categorie de oameni, care cuprinde diverse varste, ce fac alegeri pe care mai tarziu le regreta. Insa nu se poate generaliza pe seama acestora.. Tatuajul este o ARTA pe piele. Mai aveati sa scrieti in articol ca o sa-i arda aghiutza in ceaun pe cei tatuati c-au “pangarit pelea lu’ dumniezău”. Tipurile de tus folosite in tatuare sunt verificate de specialisti pentru a fi sau nu aprobate pentru comercializare. Inceputul articolului este ABERANT. Sida, hepatita B si C, se transmit prin reutilizarea aceluiasi ac pe mai multe persoane.. ceva ce niciun artist tatuator intreg la cap nu practica!! Ca medic, sa incepi un articol cu o asemenea afirmatie, denota lipsa de cunostinte. Din cauza fosilelor ca domnu’ doctor nu evoluam.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...