Tineri de 22 și 25 de ani din Berghin și Uricani, cercetați de polițiști: Au fost prinși conducând ATV-uri neînmatriculate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Două infracțiuni rutiere au fost identificate de către polițiști în cursul zilei de ieri, 6 octombrie, în localitățile Berghin și Mogoș. Doi tineri au fost prinși conducând ATV-uri neînmatriculate.

La data de 06 octombrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea, pe raza comunei, un ATV neînmatriculat în circulație.

ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 06 octombrie 2020, polițiștii rutieri din Abrud, împreună cu polițiștii din Bucium, în timp ce acționau pe DC 165, pe raza comunei Mogoș l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din orașul Uricani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419