Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri de 22 și 25 de ani din Berghin și Uricani, cercetați de polițiști: Au fost prinși conducând ATV-uri neînmatriculate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două infracțiuni rutiere au fost identificate de către polițiști în cursul zilei de ieri, 6 octombrie, în localitățile Berghin și Mogoș. Doi tineri au fost prinși conducând ATV-uri neînmatriculate.

La data de 06 octombrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea, pe raza comunei, un ATV neînmatriculat în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 06 octombrie 2020, polițiștii rutieri din Abrud, împreună cu polițiștii din Bucium, în timp ce acționau pe DC 165, pe raza comunei Mogoș l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din orașul Uricani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea