Rămâi conectat

Sport

Tiffany Brown – şanse minime să mai joace la CSU Alba Iulia *Sâmbătă, meci acasă cu Nova Vita Tg. Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Piestanske Cajky - CSU Alba Iulia2Sâmbătă, la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, CSU Alba Iulia întâlneşte în etapa a 21-a pe penultima clasată Nova Vita Tg. Mureş, echipă ce are 21 de puncte (două victorii şi 17 eşecuri).Este un meci de antrenament, cu o diferenţă clară de valoare, în care noi n-ar trebui să avem probleme„, a declarat antrenorul Miroslav Popov. După victoria externă cu Sepsi, CSU Alba Iulia şi-a securizat poziţia secundă, cu 36 de puncte (17 succese şi două înfrângeri, ambele cu campioana ICIM Arad). De la acest joc va absenta şi secundul George Lăncrănjan, plecat la Tg. Mureş cu echipa LPS Alba Iulia, pentru un turneu Under 18.

*Tiffany Brown – „recidivistă”

La fel ca şi miercuri, la Sf. Gheorghe, va absenta americanca Tiffany Brown, plecată fără voia clubului în Serbia. Supărarea este mare în tabăra albaiuliană, astfel că baschetbalista de culoare are şanse minime să fie iertată, iar CSU caută o soluţie de înlocuire. „N-a anunţat pe nimeni şi nu este firesc cum a procedat. Nu a discutat nici cu mine, nici cu un alt oficial, lucru care nu mi-a convenit. Nu discut acum ce şanse are să mai rămână, pentru că nu deprinde numai de mine.  Clubul va decide soarta ei, sau dacă va fi achiziţionată o altă jucătoare”, a comentat antrenorul Miroslav Popov. Brown nu este la prima abatere, după ce s-a certat în toamna trecută, în timpul unui joc cu ICIM Arad cu tehnicianul sârb şi apoi, la începutul anului a întârziat la reluarea pregătirilor. Jucătoarea în vârstă de 28 de ani a plecat în Serbia, la fosta sa coechipieră Jovana Vukoje, sâmbăta trecută, dar nici astăzi nu a ajuns în România, din pricina problemelor avute cu documentele de şedere în ţară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea