Rămâi conectat

Curier Județean

Tichete sociale pentru sprijin educațional la Aiud: Condițiile pentru acordare au fost modificate, iar valoarea tichetului pentru grădiniță a crescut la 100 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud prin Direcția de Asistență Socială aduce la cunoștința cetățenilor că începând cu data de 1 ianuarie 2021 s-au modificat condițiile pentru acordarea tichetului social pentru grădiniță.

Începând cu aceeași dată valoarea unui tichet social de grădiniță a crescut de la 50 lei la 100 lei. Astfel, potrivit noilor reglementări, toți copiii care provin din familii ce beneficiază de alocație pentru susținerea familiei și care frecventează cursurile învățământului preșcolar (grădinița) vor primi tichete sociale.

Pentru persoanele care nu beneficiază de alocație pentru susținerea familiei cuantumul de acordare este de 284 lei pe membru de familie.

Facem precizarea că alocația pentru susținerea familiei se acordă pentru familiile cu venitul net/membru de 530 lei.

Frecventarea regulată a grădiniței este obligatorie.

Tichetele vor putea fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare, de igienă, articole de îmbrăcăminte și/sau rechizite.

Cererile, însoțite de documentele justificative, se depun la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, cu sediul în Aiud, str. Unirii, nr. 8A, jud. Alba, telefon 0258-862.313 sau 0372-717.596.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea