Rămâi conectat

Curier Județean

Theodora Golf Club, nominalizat la cea de-a 8-a ediție a premiilor World Golf Awards alături de cele mai importante cluburi de golf din lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clubul de golf din apropierea municipiului Alba Iulia, Theodora Golf Club, a fost nominalizat la cea de-a 8-a ediție a premiilor World Golf Awards la categoria: World’s Best Golf Clubhouse 2021. Alături de clubul din Alba sunt nominalizate unele dintre cele mai importante cluburi de golf din întreaga lume

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, și-a deschis oficial porțile pe data de 15 octombrie 2017, în localitatea Teleac, comuna Ciugud, județul Alba.

Cu o investiție de 15 milioane de euro, noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din România, dar și o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Theodora Golf Club poziționează România pe harta internațională a golfului, iar principala atracție a complexului este terenul de golf, cu o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră. Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

Noul club asigură celor interesați de învățarea acestui sport, posibilitatea inițierii și deprinderii tehnicilor de joc, în cadrul zonelor de driving range, atât din exterior, cât și din interior, urmând să fie deschisă și o Academie de golf dedicată copiilor, în viitorul apropiat.

Theodora Golf Club este situat la maximum 10 minute cu mașina față de Alba Iulia, fiind totodată o destinație de interes pentru turiștii străini, distanța față de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind între 1 și 2 ore.

Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung parcurs din Europa. Resortul TGC este situat pe o suprafață totală de peste 62 ha din care bineînțeles cea mai generoasă parte este alocată terenului de golf (56 ha), iar cele 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități. În arhitectura sa regăsim 14 vile pentru cazare, 5 vile în regim privat, 1 sală conferințe, 1 piscină exterioară, clădirea administrativă a clubului care înglobează un driving-range indoor, pro-shop, vestiare, lounge bar și restaurantul fine-dining.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea