// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Theodora Golf Club a participat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume

Theodora Golf Club a participat, în perioada 7-11 martie, la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume.

Terenul de golf va fi deschis jucătorilor în această primăvară.

Theodora Golf Club poziționează România pe harta internațională a golfului, iar  principala atracție a complexului  este terenul de golf, cu o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră.

Proiectul din localitatea Teleac, județul Alba, își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

Noul club asigură celor interesați de învățarea acestui sport, posibilitatea inițierii și deprinderii tehnicilor de joc, în cadrul zonelor de driving range, atât din exterior, cât și din interior, urmând să fie deschisă și o Academie de golf dedicată copiilor, în viitorul apropiat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Theodora Golf Club a participat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume

  1. Burebista 12.03.2018 la 14:17

    E adevărat că se vinde Transavia ?….urmează Jidvei ..punct și punem cruce ! Imperiul habsburgic se reface , istoria se repetă ….