Ziarul Unirea

Teribilism penal! Tânăr din Ocna-Mureș, beat și fără permis, surprins la volan de polițiștii din Alba Iulia

Azi-noapte, la ora 05.25, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au oprit pentru control, pe strada Vasile Goldiș din municipiul reşedinţă de judeţ, un autoturism condus de Adrian G., de 25 ani, din  Ocna Mureş.

Potrivit IPJ Alba, “întrucât conducătorul auto emana miros de alcool i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a refuzat de asemenea şi recoltarea probelor biologice de sânge.

ELIT

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărului îi era suspendat dreptul de  a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 12 noiembrie 2013.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prev. si ped. de art. 337 și art. 335, alin. 2  din Codul Penal.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136