Rămâi conectat

Politică Administrație

Teren multifuncțional cu nocturnă la Liceul Sportiv Sebeș: Licitația pentru reabilitarea Corpului A, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teren multifuncțional cu nocturnă la Liceul Sportiv Sebeș: Licitația pentru reabilitarea Corpului A, lansată în SEAP

Corpul A al Liceului cu Program Sportiv din municipiul Sebeș va fi reabilitat și modernizat, investiția depășind 2,5 milioane de lei.

Primăria municipiului Sebeș a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru servicii de proiectare faza PT, DE, PAC, verificarea tehnică a proiectării, asigurare asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor și execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Reabilitare corp clădire A inclusiv reamenajari exterioare, din stradă Lucian Blaga, nr. 76” din cadrul proiectului „Investiții pentru îmbunătățirea calității vieții în Municipiul Sebeș”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2.568.886,59 lei, fără TVA.

Asupra corpului de clădire A, au fost efectuate de-a lungul anilor, diferite lucrări izolate de reabilitare, dar per ansamblu corpul de clădire A se află într-o stare de uzură fizică și morală accentuată.

Liceul cu program sportiv nu beneficiază în prezent de un teren multifuncțional, antrenamentele desfășurându-se pe un teren asfaltat sau în sala de sport.

Se propun următoarele lucrări:

1. Reparat fațade: (tencuieli exterioare 80mp; reparații tencuieli 50mp; zugrăveli exterioare 400mp; burlane tablă 30ml; jgheaburi 40ml)

2. Zugrăvit pereți interiori: 5084 mp cu vopsea lavabilă albă pentru interior cu o putere mare de acoperire și care se întinde foarte ușor, rezistență la spălare.

3. Montaj tavan fals: 960mp. În toate sălile de clasa se vor monta tavane false casetate din gipscarton.

4. Confecționat copertine 2 buc: 650kg. Acestea se vor monta pentru protecția balconului existent și la intrarea în grupurile sanitare propuse a se amenaja la subsol.

5. Înlocuire instalații electrice. Se propune înlocuirea tablourilor electrice existente, a corpurilor de iluminat, a întrerupătoarelor și prizelor existente și a cablurilor din tuburile de protecție PVC, pentru evitarea oricăror accidente legate de acestea. Instalația electrică este învechita și necesită refacere cu materiale noi moderne și mai sigure.

6. Înlocuire tâmplărie interioare/exterioare cu tâmplărie din aluminiu și/sau PVC: uși 135mp. Tâmplăria care se va înlocui va fi cea interioară (toate ușile interioare) precum și ușa principala de acces în clădire din fațada principala, care se va execută din lemn stratificat astfel încât să respecte arhitectură specifică construcției existente.

7. Înlocuire luminator (1 buc): 25mp. Luminatoarele sau cupolele din sticlă adaugă un surplus de lumina naturală a caselor și clădirilor, având avantajul economisirii energiei electrice iar în cazul în care se optează pentru o sticlă cu control solar se elimina efectul de seră.

8. Montaj parchet (Săli de clasa): 675 mp. Parchet Trafic Intens 12 mm Stejar

9. Montaj gresie (holuri și grupuri sanitare): 290mp. Gresia pentru exterior este o gresie cu caracteristici superioare pentru trafic intens, materialul folosit pentru realizarea gresiei fiind din praf de granit sau alți silicați, astfel rezultând o gresie pentru exterior cu rezistență mărită la ger, la șocuri termice (cald-rece), la impact sau abraziune.

10. Amenajare teren multifuncțional sintetic în incinta Liceului, îngrădit cu instalație de nocturnă. Teren de minifotbal 42x20ml cu spațiu de siguranța de 0.90ml în fiecare direcție dotat cu gazon sintetic și 2 porți de handbal/minifotbal, gard perimetral cu plasa metalică și sitem de iluminat nocturn.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea